Scoot Support Amsterdam

Heeft jouw scooter reparatie of onderhoud nodig?

NIEUWE SCOOTER KOPEN

Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van een nieuwe scooter. Wij hebben een ruim assortiment, bestaande uit kwalitatieve scooters waaruit je kunt kiezen. Wij bieden diverse merken scooters aan, waaronder: Vespa, Yamaha en Piaggio. Bekijk hier ons gehele scooteraanbod. Bovendien geven wij ook nog eens 10% korting op de nieuwe scooters. Profiteer snel van onze speciale actie!

Geen bijkomende kosten

Bij Scoot Support ben je verzekerd van hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Daarnaast voorzien wij jou uiteraard ook van het juiste advies omtrent de keuze voor een scooter. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe scooter gratis rijklaar wordt gemaakt, zonder bijkomende kosten. Daarnaast hoef je jezelf ook niet te bekommeren om het vervoer van de scooter. Scoot Support zorgt ervoor dat jouw scooter gratis thuis wordt bezorgd.

Standaard garantie op scooters

Voordat wij de scooters verkopen, worden ze eerst van top tot teen nagelopen. Wij willen jou te allen tijde een goed werkende scooter aanbieden. Het kan, ondanks de controle, toch voorkomen dat er iets aan de scooter niet optimaal is afgesteld. In dit geval hoef je niet bang te zijn voor extra kosten. Wij vervangen het desbetreffende onderdeel gratis voor jou. Bij Scoot Support ben je er zeker van dat je niet meer geld kwijt bent dan je aankoopbedrag. Mocht het zo zijn dat wij iets aan je scooter moeten vervangen omdat het niet goed werkt, dan zorgen we ervoor dat wij jouw scooter gratis ophalen en weer terugbrengen.

Contact

Wil jij een gloednieuwe scooter kopen, met ook nog eens 10% korting. Breng dan snel een bezoek aan Scoot Support in Amsterdam. Bij ons betaal je nooit meer dan je aankoopprijs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Scoot Support is gevestigd aan het volgende adres: Lutkemeerweeg 214 Loods 208, 1067 TH te Amsterdam.

Roemer De Graaf
Roemer De Graaf
2022-02-28
Ferry Las van Bennekom
Ferry Las van Bennekom
2022-02-03
Ik ben met toeval hier gekomen. Deze service is beter dan de gemiddelde scooterzaak. Niet duur en prima monteurs. Ik blijf zeker terug komen. Dit is een aanrader en niet commercieel. Ik wilde 15 euro fooi geven dat mocht absoluut niet. Ik ben zeer tevreden.
Bert Arends
Bert Arends
2022-01-17
Super goed geholpen!
Ramon Timmerman
Ramon Timmerman
2021-11-25
Hele goede service!
Tosao van Coevorden
Tosao van Coevorden
2021-10-25
Bij deze man moet je zijn voor al je scooter uitdagingen! Wij hebben meerdere scooters via Ridwan gekocht en allemaal bij hem in de service. Top Team!!!
Jeroen Nijssen
Jeroen Nijssen
2021-10-23
Al jaren top hulp van Ridwan en crew!
susu Lulu
susu Lulu
2021-10-22
Heb een herstel reparatie en onderhoud uit laten voeren van meer dan 750 euro en kwam er op een later moment achter dat er wat onderdelen miste (die er wel op zaten toen ik het mee gaf). Ik heb dit netjes aangegeven en ik zou zo spoedig mogelijk gebeld worden om een afspraak in te plannen om dit te fixen. Na een paar keer contact te hebben gehad is er nog steeds niets ingepland. Het is inmiddels 3 maanden later... Ik kom hier in ieder geval niet meer terug.
M O
M O
2021-10-05
Op zondag via de whatsapp mijn probleem uitgelegd - Maandag ben ik telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan - Scooter was dezelfde dag nog opgehaald voor reparaties (ophaalservice was gratis!). Daarna ben ik meerdere malen gebeld met uitleg over de mankementen en reparatie kosten. Bedrag viel ontzettend mee. Dinsdag mocht ik de scooter al ophalen! Er is meer service geleverd dan ik had verwacht. Topbedrijf en topgozer! Bedankt!
Milo Van Dam
Milo Van Dam
2021-10-02
Wat een aardige mensen , eerlijke prijzen en snelle service ! Jullie zijn top een echte aanrader!
Gemilo Amamio Jr.
Gemilo Amamio Jr.
2021-09-30
Scooter grote beurt laten doen en rijdt top! Alle opgegeven punten netjes verholpen. 👌 website is ook super top!
 

Eerlijk

Flexibel

Betrouwbaar

Openingstijden

Ma 09:00-18:00
Di 09:00-18:00
Wo 09:00-18:00
Do 09:00-18:00
Vr 09:00-18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Bedrijfsgegevens

Lutkemeerweg 214 Loods 208 1067TH Amsterdam
Tel: 06 55 55 11 99
KvK 53858026

Contact opnemen